EVO DETALJA DOGOVORA: Stojković se zvanično vratio u Humsku, a Partizan je već preduzeo sledeći korak! (FOTO)

Crno-beli su danas promovisali novo pojačanje, Nigerijca Solomona, ali i našem portalu dali potvrdu da je na pomolu novo, mnogo važnije.

Posle predstavljanja Solomona, sportski direktor Partizana Ivica Iliev je izlazeći iz konferencijske sale dobacio novinarima da vrlo brzo mogu očekivati novo pojačanje u klubu, ali malo ko je očekivao da će to biti samo par sati nakon izgovorenih reči.

– Biće novih igrača. Na onim pozicijama na kojima je to sada potrebno. I to vrlo brzo – rekao je Iliev i otišao.

Vrlo brzo dobili smo i potvrdu, naravno da je u pitanju dolazak Vladimira Stojkovića, golmana koji će zameniti u poslednje vreme potpuno indisponiranogFilipa Kljajića.

U pitanju je pozajmica na godinu dana, i kao što smo već ranije danas preneli, Partizan daje 200.000 evra, a isto toliko i Notingem Forest, nakon čega će iskusni golman biti slobodan igrač.

Da je posao završen potvrdio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura u izjavi za HotSport.

– Bilo je poteškoća oko dogovora sa Englezima, ali Stojković je još jednom pokazao da želi da se vrati u Partizan i posao je završen. Ostaje da se odradi papirologija i sledi licenciranje za mečeve sa Videotonom – rekao je Vazura za HotSport.

Vazura nam je otkrio da je posao

To znači da će gol Partizana još sutra čuvati najverovatnije Nemanja Stevanović, a onda će u duelu sa mađarskim vicešampionom među stativama stajati dobro poznato lice navijačima Partizana.

Stojković je konstantno trenirao, iako ove godine nije imao zvanične utakmice. Imao je kiks u dresu reprezentacije protiv Velsa, ali tvrdi da je spreman da odmah zauzme mesto koje u poslednje vreme ‘bode oči’ navijačima.