DUŠKO VUJOŠEVIĆ PRIZNAO GREŠKU! “Ovo je način da sve DEMANTUJEM I DA MU SE IZVINIM”

Poznati košarkaški trener Duško Vujošević javno je uputio izvinjenje Aleksandru Šoštaru nekadašnjem predsendiku Vaterpolo kluba Partizan.

– U emisiji “Dođite na stadion 281” rekao sam, da je u vreme moje kampanje sa najviše pozicije u Partizanu, a povodom hendikepa klubova JSD u odnosu na SAD Crvena zvezda, Šoštar poslao pismo Vučiću da se ograđuje od moje kampanje i da neće da vaterpolo klub i on budu taoci jednog čoveka – počeo je Vujošević.

Aleksandar Šoštar
Aleksandar Šoštar

– Posle te emisije javio mi se Šoštar i rekao da to nije tačno i pošto nisam želeo da to raspravimo preko telefona, seli smo na kafu. Način kako sam saznao tu informaciju mi apsolutno zatvara usta, a posle razgovora i kafe sa Šoštarom, moj utisak posle razgovora je da on nije slao to pismo Vučiću i na ovaj način mu se izvinjavam – rekao je Vujošević, kako prenosi Telegraf, za Danas konferens centar i zaključio:

– Moralno je bilo da, pošto sam saznao tu informaciju od izvora, da ga pozovem i da popričamo. A pošto to nisam uradio, onda je ovo način da demantujem i da mu se izvinim!

Tekst preuzet sa portala Blic sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *