DUG PARTIZANA NARASTAO ‘PREKO NOĆI’! Crno-beli u minusu preko 20 miliona evra!

Predsednik Partizana Milorad Vučelić otkrio je da je dug kluba naglo porastao, kao i kako se to desilo

Vučelić je otvorio dušu pa je govorio o nameštanju u Srbiji, kao i o uslovima u kojima se igra fudbal u Srbiji, a dotakao se i finansijske situacije u klub.

– Uspeh za uspehom, al’ stalna napetost. Podigneš pehar i kažeš saradnicima: bilo je divno, uživajmo tri dana. Znaš, posle toga kreću novi problemi. Prošla godina je bila berićetna i užasno teška: izbacivanje iz Evrope, borba za titulu… Nemam slavodobitnu svest, finansijsko breme biće trajno u Partizanu, zbog užasnog nemara i štetnog ponašanja prethodnih uprava. Nema bukvalno meseca da se ne pojavi neki dug koji nije registrovan – rekao je Vučelić.

On je potom pokušao da objasni o kakvom dugu se radi.

– Dug je bio 15 miliona evra kad je revizor podvukao crtu, ali kad se pojavila naknadna dokumentacija i prikriveni sporovi – preko 20! To je sto krivičnih dela! Služba za borbu protiv organizovanog kriminala i tužilaštvo dolazili su tri puta- nikakvih posledica nema, sumnjam i da će da ih bude. Slušam: oni su dali… Niko ništa nije dao Partizanu! Samo pozajmice… Dobro, nisu s kamatom, ali bolje da su mu novci tu… Imamo i sad potraživanja: Savić, Živković, Kleo, Vagijatis, Berti… – istakao je predsednik crno-belih.

Glavni krivac za nagomilane dugove su, prema rečima Vučelića, prethodne uprave.

– Neviđeni javašluk, nemar, neznanje, nebriga. Obećamo, ne ispunimo. Platiće neko drugi! Možda bih rekao i nešto drugo, ali… Da bi se sačuvala institucija Partizana, da svaka uprava ne pljuje prethodnu, malo smo i tiho prešli preko nekih stvari. Šta da radimo, što moramo da platimo, moramo… Nismo napravili nijedan dug te vrste. Dajemo plate, kad smo došli zaostajale su četiri, sad idu mesec za mesecom. Uložili smo u stadion, naplaćali se i kazni… – završio je Vučelić.

Izvor :Informer sport

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. pa čekaj malo vazura priča o 12 miliona ti o 20 a pare gde su stoko prodali lea i milinkovića za 12 miliona a vi samo tonete.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *