Drugo vruće gostovanje, crno-beli u Pazaru (sreda, 17 časova, mogući sastavi )

Popović i Stojković dele minutažu, Asano i Stevanović mogu da igraju na obe strane

Novi Pazar – Partizan (sreda 17 časova)Stadion „Gradski”. Sudija: Novak Simović. Pomoćnici: Nikola Đorović i Miloš Simović.NOVI PAZAR: Drobnjak, Vlajković, Kurdić, Kovačević, Vukajlović, Delimeđac, Hadžibulić, Tomić, Nedeljković, Dragutinović, Kecap.PARTIZAN: Popović, Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević, Zdjelar, Natho, Stevanović, Suma, Asano, Sadik.

Podatak da Parni valjak u minulih osam godina može da se podiči samo jednom trijumfalnom vožnjom kroz Novi Pazar, gle čuda – iako je svih šest puta bio zaogrnut majicom favorita, u Humskoj, pored obaveznog opreza, inicira i, logično, ogroman motiv.

Uz napomenu da je Marku Nikoliću uspelo da se tek iz trećeg pokušaja uzdigne sa crno-belima na najveću kotu grada na Jošanici, Sava Miloševića suočavamo s pitanjem – hoće li da mu se posreći iz prvog?

– Nadam se! – optimistično veli trener Partizana.

– Ključ: šta ćemo mi da radimo na terenu. To je suština, bez sumnje, kao i u Kruševcu, s tim – pod Bagdalom smo imali mnogo problema. Očekujem malo svežije vreme i verujem da ćemo da budemo raspoloženiji trkački, protiv Napretka – ispod svakog nivoa?! Moramo da popravimo mnogo stvari ukoliko želimo dobar rezultat.

Nekadašnji golgeter podiže glas za oktavu:

– Znali smo da nas na početku prvenstva čeka težak posao – protiv ekipa tradicionalno sposobnih za dobru igru protiv Partizana, pogotovo na svom terenu! Prva utakmica je prošla, u drugoj nas očekuje ista priča. Ponavljam: od nas zavisi, međutim, s boljim pristupom i ulaskom u igru nego u prvom poluvremenu u Kruševcu.

Fudbalofile interesuje: da li će mladi Aleksandar Popović da se ustali između stativa?

– Apsolutno možemo da računamo na Popovića! Da li će da brani celo prvenstvo, to… Još uvek imamo kapitena i najiskusnijeg – Vladimira Stojkovića, na kojeg računamo ozbiljno. Pre će da… dele minutažu. Popović će zbog bonus pravila da dobije šansu: vrhunski profesionalac, budućnost kluba. Idealna kombinacija: stariji i mlađi, mogu da odgovore zahtevima. Imaćemo mnogo utakmica, psihološki i težih od one s Napretkom i nastupajuće s Novim Pazarom.

Tekst preuzet sa portala Sportski žurnal