DOŠLO JE DO ZABUNE: Profesor Koprivica razjasnio situaciju oko statusa u Partizanu

Dosta zabune je izazvao status profesora Vladimira Koprivice u košarkaškom klubu Partizan.

Pre nekoliko dana je poznati stručnjak za kondicionu pripremu u intervjuu objasnio da je vreme da se povuče i da će kroz savetodavnu ulogu pomagati novom šefu struke Vladi Šćepanoviću.

Međutim, konfuziju je izazvao predsednik Partizana Ostoja Mijailović koji je na predstavljanju Šćepanovića izjavio da nije tačno da profesor Koprivica napušta Partizan.

Ipak, u potpunosti je razjasnio situaciju sam profesor Koprivica koji je na instagramu ostavio komentar u kojem je ponovio svoju izjavu u intervjuu.

– Srećno dragi Šćepo! Verujem u tebe, tvoje znanje, energiju i poštenu nameru. I u sve druge ljude u timu, one koji ga vode i našu fantastičnu publiku. Završio sam karijeru za praktičan rad, kondiciju. Prvi put sam bio na klupi prvog tima Partizana u sezoni daleke 1982/83, učestvovao i nadam se pomogao na neki način u osvajanju 17 titula. Vreme je da se odmorim, ali ću pomoći, koliko mogu, kao savetnik, kao prijatelj i kao neko ko voli Partizan. Zahvaljujem se što me u toj funkciji vodite kao člana stručnog štaba, napisao je Koprivica.

Tekst preuzet sa portala Sportska centrala