DONATORSKA VEČERA R.K PARTIZAN (FOTO)

Rukometni klub Partizan se nalazi već dugo vremena u izuzetno teškoj finansijskoj situaciji ali to mladim rukometašima ne smeta da ostavaruju odlične rezultate ove sezone.

Navijači su do sad nekoliko puta samoinicijativno organizovali se i pomagali rukometašima.

Veliki navijač Partizana,osnivač fondacije Grobari za nas i presednik RK Partizan Željko Perkunić organizovao je sinoć sa  svojim prijateljima i poslovnim saradnicima u svom restoranu na Banovom Brdu donatorsku večeru za RK Partizan

-Donatorskoj večeri RK PARTIZAN odazvali se pozivu privrednici koji prepoznaju tešku situaciju u SD Partizan,pogotovo u rukometu i donirali određena novčana sredstva kako bi olakšali rad kluba.Pored njih uvek uz Partizan i prijatelji iz Novog Sada na čelu sa Stojanom Dangubićem.Novi članovi upravnog odbora i nova uprava kluba pokušava da stabilizuje klub i vrati RK Partizan u sam vrh Srpskog rukometa.
Partizan je prvenstvo završio na drugom mestu što je veliki uspeh i ako želimo plasman u SEHA ligu potrebna nam je pomoć navijača.Ovom prilikom pozivamo navijače da dođu i bodre klub!!! Prva naredna utakmica je u petak u Nišu,druga u Šapcu pa onda sledi kući derbi sa Crvenom zvezdom,rekao je Željko Perkunić za naš sajt.