Dolasci u Humsku…

Dvojica fudbalera iz regiona blizu dolaska u Partizan. Pregovara se i sa štoperom iz Španije. Čeka se ishod pregovora sa Čelsijem oko Danila Pantića.

Crno-beli su ovog leta angažovali Nemanju Nikolića iz Spartaka i napadača Nacionala, reprezentativca Zelenortskih Ostrva – Rikarda Gomeša.

Partizan bi tokom sledeće nedelje, pre odlaska na drugi deo priprema u Sloveniju (22. juna) trebalo da popuni i druga mesta u timu, koja je odredio kao prioritetna.

“Parni valjak”“ se nalazi u poodmakloj fazi pregovora sa desnim bekom MariboraMartinom Milecom. U pitanju je dvadesetšestogodišnji reprezentativac Slovenije, koji u karijeri već ima iskustva igranja u inostranstvu, jer je tri godine proveo u Belgiji nastupajući za Standard iz Liježa i Rodu.

U Humsku bi trebalo da dođe i reprezentativac Bosne i Hercegovine – Goran Zakarić. Krilni napadač Željezničara iz Sarajeva, takođe se nalazi u završnoj fazi pregovora i kako stvari za sada stoje vrlo verovatno će postati član Partizana.

Blizu crno-belog dresa je i štoper iz Španije, kojeg je Partizanu preporučio trener Miroslav Đukić. Njegovo ime se još čuva u tajnosti, ali, kako se moglo čuti, dogovor sa srpskim osvajačem kupa je pri kraju.

Ne dovodim ga ja, nego Partizan, ja sam ga samo predložio. Iskusan igrač, kvalitetan, videćemo šta možemo da se uradi“, rekao je Đukić pre nekoliko dana na početku priprema za nastupajuću sezonu.

Vezista Danilo Pantić i dalje čeka ishod pregovora Partizana i londonskog Čelsija oko otkupa celog ugovora. Više puta je izjavio da želi i dalje da igra za Partizan.

Mladi napadač Đorđe Jovanović je, s druge strane, pred izlaznim vratima „parnog valjka“. Briž i Partizan nalaze se pred dogovorom i vrlo verovatno će mladi napadač od sledeće sezone igrati u Belgiji.

Tekst preuzet sa portala Mondo sport

Autor teksta: Vladimir Sukdolak

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *