ĐUKIĆEV RAPORT ZA FINALE KUPA: Povratak Stojkovića je bitan, Ožegović spreman, Suma bio povređen

Večernje novosti pišu…

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa danas protiv Spartaka pokazala da igra sve bolje i da finale Kupa Srbije dolazi u pravo vreme.

– Zadovoljan sam, igramo sve bolje, u dobrom momentu dolazi finale Kupa. Ekipa je dominirala i kontrolisala utakmicu u svakom momentu. Spremni smo za finale. Želimo trofej i sve ćemo učiniti da ga osvojimo – rekao je Đukić novinarima.

Partizan je pobedio Spartak sa 2:0 u poslednjem kolu Superlige Srbije i sledi mu finale Kupa sa ekipom Mladosti iz Lučana.

– Znamo da neće biti lako, ali smo spremni. Ekipa je svesna da pobedom u finalu može da završi odličnu sezonu i sve ćemo učiniti da tako bude.

Đukić je naveo da dobro poznaje svoju ekipu i da nema nedoumice oko sastava za finale.

– Poznajem dovoljno dobro ovu ekipu i znam ko šta može da učini. Ko bude igrao, učiniće sve da pobedimo. Mi smo ekipa i samo tako možemo da opstanemo – istakao je trener crno-belih.

Po njegovim rečima, protiv Spartaka je igrala “manje-više” ista ekipa koja će biti i u finalu protiv Mladosti.

Na gol Partizana se vratio Vladimir Stojković, što je Đukić komentarisao rečima:

– Golman koji daje samopouzdanje, njegovo iskustvo nam mnogo znači i on je bitna karika.

Đukić je rekao da će Ognjen Ožegović poput svih igrača biti spreman za finale, a deluje da ga je malo zbunilo pitanje vezano za Sejdubu Sumu.

– Suma je imao problema sa temperaturom, neki dan je bio povređen, tako da… Nema ga… – odgovorio je Đukić.

Fudbaleri Partizana će u petak imati trening oporavka, u subotu će biti slobodni, a potom im sledi trodnevna priprema za utakmicu protiv Mladosti.

Finale Kupa Srbije igraće se u sredu od 19.00 u Surdulici.