ĐUKIĆ ROTIRA I ‘KRAJ MORAVE’: Partizan napada Borac bez nekoliko standardnih prvotimaca!

Partizan u Čačku želi da napravi dobru uvertiru za Evropu, a i ovoga puta Miroslav Đukić se odlučio za određene promene u sastavu.

U mislima crno-belih svakako je utakmica četvrtog kola Lige Evrope sa Skendrbegom, ali pre toga treba završiti posao u domaćem šampionatu gde ih dočekuje Borac.

Partizan je apsolutni favorit protiv Čačana a na prvom gostovanju kraj Morave trener, Miroslav Đukić, je kako saznaje HotSport odlučio da malo promeša startnu postavu.

Golman Stojković će kako samo i najavili biti spreman za četvrtak, ali i na ovom meču u domaćem šampionatu među stativama će stajati Marko Jovičić. Takođe odlučeno je da će Tavamba na ovom meču „odmarati“ a da će napad predvodi Ognjen Ožegivić, koji je deo karijere, pre odlaska u Vojvodinu, proveo u Borcu.

Planirano je da bez preke potrebe, zbog teškog terena ne ulazi Tošić, a možda odmori i Vulićević pa ulogu desnog beka preuzme Milan Radin.

Centralni deo odbrane bi trebalo da ostane nepromenjen, pa će ga kao i u prethodna tri meče činiti Nemanja Miletić i Milan Mitrović, dok će u veznom redu verovatno početi Everton i Jevtović.

Procena je da ce popularnog Bambija zameniti mladi Dnilo Pantić a enigma je status najskupljeg pojacanja Sejdube Sume, koji je imao poslednjih sedam dana poseban režim treninga,pa će se videti napredak veziste.

Projektovan sastav: Jovičić, Vulićević, N.R Miletić, Mitrović, Antonov, Everton, Jevtović, Pantić, Janković, Suma, Ožegović.

 

Hotsport