Đukić: Mnogo povreda, ali imamo zamene

Mondo sport

Trener Partizana srećan što je ekipa pobedila iako je imala ozbiljnih kadrovskih problema. Simo Krunić kao detalj odluke izdvojio penal za Partizan.

Bez Nemanje R. Miletića, Milana Mitrovića, Bojana Ostijića, Miroslava Vulićevića, Marka Jankovića, s rovitim Zoranom Tošićem na klupi…

Sa ozbiljnim kadrovskim problemima se suočio trener Partizana Miroslav Đukić pred duel sa Radnikom u 28. kolu. Međutim, izveo je “izmešan” sastav, a on mu je vratio pobedom.

Novi trijumf crno-belih, treći uzastopni “blickrig”, posle Čukaričkog u Superligi i Javora u Kupu, potvrdio je sve bolju formu šampiona Srbije.

“Srećan sam zbog pobede, prvo poluvreme smo igrali odlično do 20 metara od gola protivnika. Nismo uspevali da pronađemo završni pas. U drugom smo igrali mnogo bolje i protivnik je morao da popusti. Imali smo mnogo povređenih igrača, ali i ovi momci su pokazali da su odlični i deo ekipe”, rekao je Đukić posle utakmice

Partizan je u odlično formi, vezao je četiri pobede bez primljenog gola. Pauza će, ipak, prema mišljenju stratega crno-belih prijati.

“Prija, zaslužili su igrači pauzu. U dobroj su formi, ali ništa se ne menja.”