Dejan Kijanović:”Čast je raditi u Partizanu”!

Žarko Stijović napustio je mesto finansijskog direktora, a u Humsku je, posle višenedeljnih kontakata sa Milanom Iskrinom, došao Dejan Kijanović. Predsednik KK Mladost Admiral biće novi direktor, ili kako se to žargonski kaže, prvi operativac, menadžer kluba.

Dejan Kijanović

Uz mesto prvog čoveka Zemunaca, koji su postali stabilan prvoligaš, na pragu Superlige, i to sa poboljšanim uslovima, posebno za mlađe selekcije, Kijanović već nekoliko godina radi kao zamenik direktora Kombank arene, a član je Upravnog odbora Skijališta Srbije. Posle ulaska u Humsku i preuzimanja papira, uvida u stanje, tačnije probleme našeg najtrofejnijeg košarkaškog kluba, za Blicsport kaže da je i te kako svestan šta ga čeka.

 “Nije vreme za velike priče. Težak posao je preda mnom. Svestan sam veličine kluba, ali i težine situacije. Ovo je ogroman izazov, ali za mene, čast i prilika da radim u klubu za koji navijam od malih nogu. To se ne propušta. Spreman sam za mukotrpan rad na svim poljima, a videćemo za koliko će to biti dovoljno. Svestan sam šta me čeka, sa čime ću se susretati. Zato, sem pružanja celog sebe, nije vreme za velika obećanja – već za rad”, poručio je Dejan Kijanović za Blicsport, novi direktor KK Partizan, što je nekada bila prestižna, a danas maltene funkcija stečajnog upravnika.