Defanzivcu povećanje ugovora

Klub je odlučio da nagradi Nemanju R. Miletića za dobre igre

Nemanja Miletić, Milan Rodić
Foto: Marko Jovanović

Dobre igre Nemanje R. Miletića tokom prošle i na početku tekuće sezone nisu prošle nezapaženo ni u javnosti, niti u Partizanu, koji će jednog od svojih najboljih fudbalera već početkom sledeće nagraditi – poboljšanim ugovorom, saznaje Telegraf.

Ne radi se o produžetku saradnje, već o revidiranju postojećih primanja fudbalera, koja su već utanačena i samo čekaju zvaničnu potvrdu iz Humske.

Na taj način crno-beli žele dodatno da nagrade i motivišu svog jedinog A reprezentativca Srbije, koji je od početka takmičenja u sezoni koja traje, posebno posle dolaska Zorana Bate Mirkovića na mesto trenera, postao jedan od nosilaca igre tima.

Foto: Marko Jovanović

Činjenica da je gotovo nezamenljiv u timu, te da je debitovao za naš nacionalni tim u nedavnom meču Lige nacije između Rumunije i Srbije, a da to još uvek adekvatno ne prati ugovor sa Partizanom, inspirisala je čelnike kluba da odmah reaguju i “podebljaju” zaradu igrača.

Pored fudbalskih kvaliteta, Miletić je nedavno pokazao i ljudsku veličinu, pomažujući teško obolelom i, na veliku nažost, sada počivšem dečaku Dušanu Todoroviću i njegovoj porodici u najtežim momentima, zbog čega je postao miljenik nacije.

IZLAZNA KLAUZULA SADA PREKO MILION

Podsetimo, Miletić je u Partizan stigao 1. jula 2017. godine iz belgijskog Vesterloa, kome je tada plaćeno obeštećenje od 350.000 evra. Već tada je dogovoreno da fudbaler ne može da napusti Humsku dok neko za njega ne ponudi bar 1.000.000 evra.

Međutim, kako je vremenom defanzivac postao jako bitan “šraf” u timu Partizana, nedavno i reprezentativac, tako je i njegova sloboda sada košta daleko više od pomenutih milon evra.

Tekst preuzet sa portala : Telefraf sport

(Z. Ivković)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *