Debitant Pavlović otkrio da se zbog Partizana preselio i ispričao koji su njegovi snovi u crno-belom dresu!

“U Partizanu sam od 2011. godine i naravno imam nekoliko želja, koje ću nadam se ispuniti”

Lazar Pavlović

Lazar Pavlović, Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana danas su gostovali ekipi Radničkog u Nišu u utakmici revanša polufinala Kupa Srbije, a trener crno-belih šokirao je celu javnost svojim izborom prvotimaca.

Savo Milošević odlučio je da od starta da priliku Lazaru Pavloviću, mladom fudbaleru rođenom 2001. godine.

Krilni fudbaler je od skoro priključen prvom timu i tom prilikom bio je oduševljen zbog životne šanse koju je dobio, a otkrio je i koji su mu želje u crno-belom dresu.

– Čast mi je što sam dobio priliku da treniram sa prvim timom i naravno upoznam svog uzora Sašu Ilića. Na svetskom nivou to je Mesi, ali je Saša neko ko je svojim predanim odnosom i ljubavlju prema klubu uzor svima. U Partizanu sam od 2011. godine i naravno imam nekoliko želja, koje ću nadam se ispuniti, a to je da debitujem za prvi tim, osvojim titulu, igramo ponovo Ligu šampiona i dam gol večitom rivalu – rekao je Pavlović i dodao:

– Prve tri, četri godine sam na treninge putovao iz Obrenovca, ali pošto nisam baš iz samog grada, već iz sela Zvečka, to mi je predstavljalo problem. Kako smo bili stariji, a treninzi naporniji i češći, sve teže mi je bilo da uskladim školu i treninge. Tada smo odlučili da se zbog mene svi porodičnom preselimo za Beograd. Ovde sam nastavio školovanje, ali poput mojih drugova, zbog brojnih obaveza sam od prošle godine prešao na vanredno. U klubu sam stekao sjajne prijatelje i sa većinom od njih se baš družim i van treninga. Ne mogu da opišem tu sreću kada sam pozvan da budem deo prvog tima. Još uvek ne mogu da verujem da delim svlačionicu sa Saletom Ilićem, Lolom Smiljanićem i ostalim saigračima. Sale me je super prihvatio i pomaže mi da se što lakše prilagodim prvom timu i treninzima – rekao je tada Pavlović.

Izvor Alo sport