Cucin ima dobre vesti, a Đerlek želju !

Dan pre utakmice sa Rudarom, u emisiji “Partizanov vesnik” dvojica fudbalera Partizana Luka Cucin i Armin Đerlek bila su u centru pažnje.

“Sada se osećam dobro, prošla je operacija i sada se polako vraćam u formu”, ohrabrio je povređeni Cucin sve navijače beogradskog tima.

Đerlek je istakao dobru igru u Nikšiću, a ono što je sebi poželeo za 18. rođendan obradovaće sve “Grobare”.

“Prošli smo pripreme, dobre igre iz Slovenije smo preneli u Evropu i zasluženo slavili u Nikšiću. Igramo rasterećno, ali se nismo opustili i igraćemo sa sto posto snage. Predstavićemo se navijačima u najboljem svetlu”

“Rudar se opredelio za defanzivu i kontre, držali su se i bili čvrsti do prvog gola. Kasnije se utakmica otvorila i pogodili smo još dva puta.”

“Moji vršnjaci Sveta (Svetozar Marković) i Zlatan (Šehović) odigrali su odlično, krunisali su rezultatom, a posebno bih pohvalio Šehovića na dobroj igri i poželo bih mu da nastavi tako i dalje.”

“Proslavili smo moj 18. rođendan zajedno, a sebi sam poželeo puno zdravlja i gol u derbiju. Ovom prilikom bih poručio navijačima da dođu u što većem broju protiv Rudara”, istakao je Novopazarac.

Izvor : Sportske net