Četvorica igrača obavili testiranja: Vitas u dobrom stanju, stranci spremni za Radnik

Deo igrača crno-belih obavio funkcionalne testove pred nastvak takmičenja u Superligi

Pošto su dva dana odmorili posle napornog puta iz Katara, fudbaleri Partizana su se u sredu ponovo okupili u svom sportskom centru Zemunu i poslepodnevnim časovima odradili trening, odnosno nastavili pripreme za nastavak sezone i utakmicu sa Radnikom.

Nekoliko sati pre toga, četvorica fudbalera – Uroš Vitas, Umar Sadik, Sejduba Suma i Takuma Asano – su morali na obavezne funkcionalne testove i preglede u kliniku “Vita Maksima”, sa kojom klub iz Humske godinama sarađuje.

Dobra vest za crno-bele je svakako činjenica da je novajlija Vitas, koji se poslednjeg dana prelaznog roka priključio ekipi i nije prošao pripreme, u prilično dobrom stanju i već u poslepodnevnim časovima je odradio prvi trening sa novim saigračima. Ipak, njemu će u periodu koji sledi biti posvećena posebna pažnja ne bi li dostigao nivo ostatka tima.

Što se tiče Sadika, Sume i Asana, s obzirom na činjenicu da su putpovali sa dalekih destinacija i ekipi se priključili dan pred prozivku, a ekipa je odmah posle toga putovala na prvi deo priprema u Tursku, nije bilo vremena da se testovi obave ranije, pa je i ta formalnost sada završena, te če sva trojica fudbalera konkurisati za nedeljni duel sa Radnikom u Humskoj.

Izvor Telegraf sport