Casa Špadijer BIOCLINICA – novi prijatelj crno belih

Casa Špadijer BIOCLINICA – novi prijatelj crno belih

Poštovani,

Kao što je predsednik Perkunić prošle nedelje najavio, sa radošću Vas obaveštavamo da je Rukometni klub Partizan u nastupajućoj sezoni jači za još jednog velikog prijatelja – Kompaniju Casa Špadijer BIOCLINICA d.o.o.

Željko Perkunić : ‘’Mogu samo da izrazim veliko zadovoljstvo što je kompanija poput Casa Špadijer Bioclinike prepoznala mogućnosti rukometnog kluba i što će nam u buduće biti partner. Ugovor o sardnji je je postignut potpisan na 3 godine sa mogućnošću produženja. Nadamo se da će jedna ovakva kompanija biti poziv i drugim ljudima i firmama da postanu naši partneri.’’

Kompanija Casa Špadijer BIOCLINICA d.o.o. više od 20 godina uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije a njihovi proizvodi su već dugi niz godina prisutni i prepoznatljivi na tržištu Srbije.

Uspešan rad i kvalitet proizvoda su omogućili kompaniji da proširi poslovanje i na nekoliko drugih tržišta regiona jugoistočne Evrope.

Casa Špadijer BIOCLINICA je distributer linije brenda Medosan – swiss formula, švajcarske kompanije Swiss Beauty. Zahvaljujući dugogodišnjoj uspešnoj saradnji razvili su i sopstvenu proizvodnju određenih proizvoda prema švajcarskoj recepturi.

Proizvodi kompanije Casa Špadijer BIOCLINICA, kao i proizvodi Swiss Beauty, se zasnivaju na 100% prirodnim sastojcima jer priroda nudi rešenja za većinu naših problema. Proizvodi Bioclinica neguju i čuvaju zdravlje i lepotu Vas i Vaše porodice.

Nadamo se da će se krug prijatelja kluba u narednim danima još više uvećati. Energija je pokrenuta i nadamo se da će biti još jača.

Zvanični sajt RK Partizan