Čanak: Sada idemo težim putem!

Kada jedna ekipa ima 45 skokova, druga 27, mislim da ne treba ništa dalje analizirati. Za deset minuta u drugoj četrtini smo postigli četiri poena, i to dva poena sa linije penala, u poslednjem napadu. Tako da ne treba dalje ići u neku analizu. Imali smo šansu da izgubimo manje od četiri. Ponovo neke loše odluke u napadu. I ono što odbranimo, nismo uspeli da uhvatimo pod našim košem. Možda i ključni je bio skok u napadu posle bacanja, što je neprihvatljivo – rekao je Čanak.

Dodao je:

Šta je tu je. Ovaj poraz od pet razlike nas baca na drugo mesto u grupi. Menja neki put do onoga do čega mi želimo da dođemo. Ne odustajemo, ali sada idemo težim putem.

Pred meč u Železniku, Čanak je rekao da će se tada videti gde je njegov tim.

Deo koji je bio slab govori o našim slabostima koje isplivavaju, i deo koji je bio dobar govori za sebe. Na kraju, kada se sve sabere, mi smo utakmicu izgubili, FMP je u dva meča bio bolji za poen. fmp je ABA ligaš, dobijao je utakmice i u regionalnom takmičenju protiv ozbiljnih ekipa. Ne vidim ovo kako neku senzaciju. Imali smo želju da pobedimo, nismo uspeli, fmp nas je nadigrao i to je to.

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Kada ce jednom neko shvatiti da Partizan nije klub za pocetnike.Da je dovoljno samo voleti Partizan ja bih bio bolji trener i od Bozica i od Canka.Ovo sa Cankom je katastrofa,svako kolo sve gore…Nema ideje nikakve u igri,kad slusam tajm-aute pa to ni na sta ne lici,bolje se ostavi Partizana dok je vreme,uzmi neki manji klub,pa ko zna jednoga dana- mozda,valjda i sam vidis na sta ovo lici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *