Čanak: Oni koji su spremni, moraće da pruže još više i odigraju i za povređene saigrače

Večernje novosti pišu…

PARTIZAN je izgubio prvu epizodu polufinalne serije sa Crvenom zvezdom, ali i Vanju Marinkovića za večerašnji revanš (20.30). Distorzija zgloba, na sreću, nije ozbiljnije prirode, ali zahteva mirovanje od nekoliko dana, pa će se mladi bek, umesto da pomogne saigračima na parketu, priključiti takođe povređenom Bandži Siju, uz aut liniju. Procena je da bi obojica prvotimaca mogla da se vrate u takmičarski ritam do subote. Ali da bi opet zaigrali ove sezone u crno-belom dresu, neophodna je večeras pobeda Partizana.

– U situaciji smo iz koje nema nazad: pobedi ili idi kući. Zdravstveni bilten nije dobar pa će oni koji su spremni, morati da pruže još više i odigraju i za povređene saigrače. Posle poraza u prvom meču, očekujem da ekipa pokaže reakciju i da odigramo borbeno od početka do kraja utakmice. Samo sa takvim pristupom imamo čemu da se nadamo – jasan je Nenad Čanak, trener Partizana.

Klub iz Humske je saopštio da ulaznice za drugu utakmicu neće biti puštene u slobodnu prodaju.

– Navijači Partizana biće smešteni u svim sektorima u dvorani. Kao u prvoj utakmici, razmene karata na nivou klubova neće biti. Simpatizerima Crvene zvezde koji ipak dođu u posed karata za “parter B”, biće omogućen ulaz isključivo u ovaj sektor. Simpatizerima našeg rivala koji ne budu imali ulaznice isključivo za “parter B”, ulaz u dvoranu neće biti dozvoljen. Iz bezbednosnih razloga, kapacitet partera B će za predstojeću utakmicu biti smanjen.

Ulazi u halu “Aleksandar Nikolić”, biće otvoreni dva sata pre početka meča, odnosno od 18.30.

– Apelujem na naše navijače da svom timu pruže gromoglasnu podršku tokom svih 40 minuta, ali da poštuju granice fer-pleja i da se uzdrže od bilo kakvog vređanja ili ubacivanja predmeta u teren – napisano je u saopštenju crno-belih.