Čanak: Nema nazad, pobeda ili kraj

Sport klub piše…

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak otkrio je da ‘zdavstveni bilten nije dobar’ pred drugu utakmicu polufinala plej-ofa protiv Crvene zvezde.

Nenad Čanak, Partizan, Najdžel Vilijams Gos

Izvor: KK Partizan NIS

Crno-beli u sredu od 20.30 dočekuju večitog rivala. Posle prve utakmice Partizana je u zaostatku od 1:0, pa mu je naredni meč biti ili ne biti…

“U situaciji smo iz koje nema nazad. Pobedi ili idi kući. Zdravstveni bilten nije dobar pa će oni koji su spremni, morati da daju još više od sebe i da odigraju i za svoje povređene saigrače. Nakon jučerašnjeg poraza, očekujem da ekipa pokaže reakciju i da odigramo borbeno od početka do kraja. Samo sa takvim pristupom imamo čemu da se nadamo”, izjavio je Čanak.

Ulaznice za drugu utakmicu polufinalne serije neće biti puštene u slobodnu prodaju. Iz kluba su saopštili da će navijači Partizana biti smešteni u svim sektorima u dvorani. Simpatizerima Crvene zvezde koji ipak dođu u posed ulaznica za parter B, biće omogućen ulaz isključivo u ovaj sektor. Iz bezbednosnih razloga, kapacitet partera B će biti smanjen.

Partizan je apelovao na svoje navijače da timu pruže gromoglasnu podršku tokom svih 40 minuta, ali da poštuju granice fer-pleja i da se uzdrže od bilo kakvog vređanja ili ubacivanja predmeta u teren.