Budućnost: Velika navala za Partizan, trebovano preko 7.000 karata

Vrlo zanimljiv meč nas očekuje u nedelju popodne kada prvoplasirani tim ABA lige, Budućnost, dočekuje Partizan koji je dobio derbi i u naletu je posle osvajanja TOP 16 faze.

Koliko je interesovanje za ovu utakmicu pokazuje i to da je Budućnost obavestila da skoro više nema karata za slobodnu prodaju. Morača će biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Trebovano je već više od 7.000 karata.
Za predstojeću utakmicu Budućnost – Partizan vlada veliko interesovanje i klubu je prethodnih dana trebovano čak preko 7.000 karata. Budućnost Voli će pustiti u slobodnu prodaju 500 karata, što predstavlja maksimum, imajući u vidu sezonske karte, kao i prve pristigle rezervacije. Prodaja karata počinje sutra, 23. novembra na biletarnici SC Morača, od 12h“, ističe klub iz Podgorice na svojim zvaničnim društvenim mrežama.

Crno-beli posle pobeda nad Zvezdom i Ritasom traže nastavak serije, a očigledno je da će u Podgorici biti jako teško za goste s obzirom na atmosferu koja se očekuje i interesovanje koje vlada za duel koji se igra u nedelju od 18 časova.