BOGdan BOGdanović u vezi sa ćerkom legende Partizana

Bogdan Bogdanović odskora je u vezi sa Olgom Danilović, ćerkom legendarnog kolege košarkaša i dugogodišnjeg funkcionera KK Partizan Predraga Danilovića, saznaje Kurir.

Srpski košarkaški reprezentativac i najbolja rangirana srpska teniserka u vezi su već neko vreme, ali kriju se od očiju javnosti. U njihov emotivni odnos upućeno je samo najuže okruženje, te pažljivo biraju mesta na kojima se zajedno pojavljuju.

– Olga i Bogdan dugo se poznaju, ali među njima doskora nije bilo ničega. Međutim, okolnosti su se nedavno totalno promenile. Ne nadajući se da će se među njima pojaviti simpatije, sreli su se na jednom skupu i tu je nešto “kliknulo” među njima. Kasnije su počeli da se dopisuju i čuju telefonom, sve dok se nisu smuvali – kaže Kurirov izvor i dodaje da 26-godišnji Bogdan i osam godina mlađa Olga zasad kriju vezu od javnosti.

Olga Danilović
Olga Danilovićfoto: EPA/Koca Sulejmanovic

 Zasad im u ljubavi cvetaju ruže i ne žele to da kvare. Upravo zbog toga odlučili su da se ne eksponiraju javno i da lagano puste da sve teče svojim tokom. Za njihovu vezu ne zna mnogo ljudi, a ne pojavljuju se ni svuda zajedno. Zbog obaveza u sportu, nemaju ni mnogo vremena koje bi mogli da provedu zajedno, ali zato koriste svaki slobodan trenutak da se posvete jedno drugom. Bogdanović se do ušiju zaljubio u Olgu, pa mu drugovi u šali već spominju ženidbu. Međutim, Olga je tek krajem januara napunila 18 godina i njoj je zasad prioritet sportska karijera, tako da je za brak prerano – otkriva Kurirov izvor i dodaje da je Danilović upoznat s tim ko mu je potencijalni zet, te da je veoma zadovoljan ćerkinim izborom, baš kao i njegova supruga Svetlana Danilović, novinarka Sportske redakcije RTS.

Tekst preuzet sa portala:Kurir sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *