”Bleki” poslao iz Rusije poruku navijačima u Srbiji

Sportske net pišu…

Mladi srpski štoper Nikola Milenković u nedelju je debitovao u takmičarskim mečevima za ”A” reprezentaciju Srbije, i to na Mundijalu, ali to mu nije predstavljalo prepreku da pokaže svoj kvalitet. Odradio je odlično posao u odbrani, zajedno sa Duškom Tošićem i ima velike zasluge za trijumf od 1:0 protiv Kostarike.
Dva dana posle, popularni ”Bleki” je u izjavi za RTS naglasio da u našem timu nema euforije, jer tek treba da se obavi najvažniji deo posla, u duelu sa Švajcarskom, u petak od 20 časova u Kalinjingradu.
”Posle meča nam je bilo drago zbog pobede, ali to je samo korak ka našem cilju. Odmah smo tu pobedu arhivirali i okrenuli se sledećoj utakmici koja je veoma bitna za nas i jedna od bitnijih u našim karijerama.
 
Dajemo sve od sebe da se pripremimo na najbolji način. Nema mesta euforiji, treba da budemo skromni kakvi smo bili i kada smo došli u Rusiju”,izjavio je Milenković.
Na kraju je izrazio zahvalnost navijačima u Srbiji za veliku podršku koju pružaju našem nacionalnom timu ovih dana.
”Osećamo podršku i želeo bih da se zahvalim narodu na tome. To nam daje još veću želju da damo sve od sebe. Što se mene tiče, srećan sam i ponosan zbog same činjenice da sam sa 20 godina odigrao utakmicu na Svetskom prvenstvu”,zaključio je Milenković.