Bjeković : Nisam se prihvatio dužnosti da budem revolucionar

Večernje novosti

NENAD Bjeković novi je potpredsednik FS Srbije. Ovu odluku doneo je Odbor za hitna pitanja našeg saveza i, sigurno, na odobravanje svih ljubitelja fudbala, bez obzira na navijačku opredeljenost.

Legendarni golgeter Partizana, a od 1990. do 27. maja 2007. uspešni direktor crno-belih, posle 10 godina “penzije”, kaže, za “Novosti”, da je sa zadovoljstvom prihvatio poziv predsednika Slaviše Kokeze.

– Veliko je to priznanje i čast biti potpredsednik Saveza. Naravno, i odgovornost, koju sam za zadovoljstvom prihvatio – kaže Nenad.

Naravno, biće prevashodno zadužen za sportska pitanja, jer je u toj sferi imao najveće uspehe. A imaće priliku da donese boljitak srpskom fudbalu, s obzirom na to da je minulih godina bez uvijanja jasno govorio o problemima u našem fudbalu.

– Sada ću biti na mestu gde ću moći i nešto da sugerišem, promenim. Nisam se prihvatio dužnosti da budem revolucionar, niti želim da javnost koja me poznaje to tako shvati. Savez je mnogo velika organizacija, čiju snagu i hijerarhiju veoma poštujem. Ovde sam da pomognem znanjem i iskustvom. Videćemo u narednom periodu za šta ću konkretno da budem zadužen. U ovom času moram da istaknem da mi je drago što sam od Saveza dobio ovu čast – zaključio je prvi razgovor novi potpredsednik FSS.

Odbor za hitna pitanja zakazao je i redovnu Skupštinu FSS za 14. maj u 14.00 u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *