Bivši igrač Partizana i Mančester Junajteda igra u petoj ligi Švajcarske!

Erik Đemba-Đemba ima 37. godina i ne odustaje od aktivnog igranja, on je završio u Švajcarskoj petoj ligi, a igraće za Valorbu.

Nekadašnji igrač Partizana, Mančester junajteda, Aston Vile, Apoela o Odensea, nastavlja po svome, makar sedeo i na klupi što je čest slučaj u njegovom sadašnjem klubu, Valorbu. On je u dresu “crvenih đavola” upisao 20 nastupa.

Valorb je trenutno drugi na tabeli, a Đemba-Đemba igra ulogu iskusnog igrač i kao savetnik saigračima, a na terenu pomaže koliko je u mogućnosti.View image on Twitter

View image on Twitter

djemba mourinho@sansiro071:08 AM – Apr 17, 2019See djemba mourinho’s other TweetsTwitter Ads info and privacy

Ove sezone je upisao pet nastupa na utakmicama. Đemba-Đemba je tokom svoje karijere branio boje i Partizana 2013. godine, ali nikada nije pokazao da je igrač koji je igrao u Premijer ligi.

On je potpisao ugovor na dve godine sa crno-belima.Debitovao je u kvalifikacionom meču za Ligu šampiona protiv Ludogoreca. Tada Đemba-Đemba ulazi kao zamena u 64. minutu. Međutim, Đemba-Đemba jedva da je igrao za Partizan u prvoj polovini sezone a ubrzo je izgubio mesto u timu dolaskom Drinčića!

Izvor Alo sport