Banjak u nedelju debituje

Savo Milošević poštedeo kamerunskog štopera gostovanja u prva dva kolaBanjak u nedelju debituje za PartizanMaki Banjak (© Star sport)

Propustio je Frank Maki Banjak duel u Kruševcu, nije ni doputovao sa Partizanovom ekipom u Novi Pazar, ali misterije po pitanju kamerunskog štopera nema, 25-godišnji defanzivac već za koji dan će se predstaviti širem auditorijumu.

Iako su kružile priče kako se čekaju papiri iz Ljubljane za registraciju doskorašnjeg prvotimca Olimpije, suština je da je stručni štab crno-belih želeo da poštedi najzvučnije pojačanje ovog leta putovanja autobusom na dve daleke destinacije od Beograda. Tim pre što je iza njega iscrpljujuća sezona oličena u 30 utakmica za klub sa Stožica.

Znali smo da nas očekuje pakao zbog dva vezana gostovanja. Banjak je došao pre neki dan i ne poznajem našu ligu, ne zna sa čim se suočava, nismo hteli da riziikujemo. Moja ideja je da Maki počne duel sa Javorom na našem stadionu, to smo planirali od ranije i nije bilo razloga da menjamo“, najavio je u izjavi TV Arena sportu trener Parnog valjka Savo Milošević da će Banjak igrati u nedelju od 20.30 protiv Ivanjičana u Humskoj.

Očekuje se da na istom susretu za crno-bele zvaničan debi upiše i Denis Stojković, papirologija desnokrilnog veziste nije kompletirana, što ga je izbacilo iz konkurencije za gostovanje u Novom Pazaru.

Izvor Mozzart sport