Ažuriran spisak igrača, ukupno 14 imena, gde su još potrebna pojačanja?

Sportske net pišu…

Uprava Partizana brzo radi ovog leta na dovođenju pojačanja, a brzinom se mogu pohvaliti i na klupskom sajtu crno-belih, gde ekspresno sprovode novonastale izmene u igračkom kadru crno-belih.

Za nepuna 24 sata, Partizan je postao jači za još dvojicu plejmejkera, najpre reprezentativca Slovenije Alekseja Nikolića, a onda i Amerikanca Markusa Pejdža.
Ako njima dodamo i Radeta Zagorca, koji je nekoliko dana ranije potpisao ugovor sa Partizanom, onda je potpuno jasno sa kakvim ambicijama crno-beli ulaze u novu sezonu.
Za to vreme na klupskom sajtu crno-belih pravovremeno ažuriraju i dolaske i odlaske igrača ovog leta, pa smo iskoristili priliku da se na tom mestu podsetimo kako sada izgleda kompletan igrački kadar koji je na raspolaganju treneru Nenadu Čanku.
Ukupno je 14 igrača na spisku, i to:
Plejmejkeri: Markus Pejdž, Aleksej Nikolić, Tadija Tadić
 
Bekovi: Slobodan Jovanović, Vanja Marinković, Aleksandar Aranitović
 
Krila: Marko Čakarević, Bandža Si, Rade Zagorac
 
Krilni centri: Nikola Tanasković, Novica Veličković, Strahinja Gavrilović, Marko Pecarski
 
Centri: Đorđe Gagić.
Podsetimo, crno-beli su se tokom leta rastali sa Najdželom Vilijams-Gosom, Kvamijem Vonom, Amidom Brajmom, Đokom Šalićem, Obradom Tomićem i Mihajlom Andrićem, a za očekivati je da bude i još nekih odlazaka do početka nove sezone.
Ali, ono što je na prvi pogled uočljivo gledajući trenutni igrački kadar crno-belih to je da im za velike rezultate u sledećoj sezoni nedostaje još kvalitetnih igrača na pozicijama ”četiri” i pet” i u narednom periodu to  će biti najaktuelnije teme u Partizanu.
Prelazni rok su odlično počeli, to je opšti utisak, ostaje im da na pravi način i dovrše posao koji su započeli.