ANDREA ARSOVIĆ: Iz Požarevca nosim lepe uspomene.NOVICA VELIČKOVIĆ:Hvala Grobarima iz Požarevca i okoline

Kao što smo već ranije objavili, u ponedeljak 13. maja 2019. u Požarevcu zvanično  je otvoren Klub navijača Partizana, koji su svojim prisustvom uveličali kapiten FK Partizan Saša Ilić,  kapiten KK Partizan Novica Veličković, vaterpolista Petar Tomić i veliki šampion streljaštva Andrea Arsović.

Odlična ideja i organizacija ovog događaja trebala bi da bude putokaz ostalim gradovima kako da GROBARSTVO vrate na stare staze a mi smo za impresije o ovom skupu, dan posle, zamolili neposredne goste Crno-Belog Požarevca, Andreu Arsović i Novicu Veličkovića.

Andrea Arsović:

” Prvi put sam bila pozvana na druženje navijača Partizana. Iznenađena sam toplom dobrodošlicom, celom pozitivnom atmosferom, organizacijom.. . Iz Požarevca nosim lepe uspomene od ljudi koji punim srcem bodre klub za koji navijaju , koji se dive sportistima koji nose dres Partizana i neguju dugu tradicju … Pokazali su jedno zajedništvo koje nema cenu u prijateljstvu i drago mi je da sam bila deo takvog druženja”

Novica Veličković je takođe bio oduševljen ovim događajem:

Iskreno, prvi put sam na ovako nekom skupu priređenom u čast našeg Partizana.Od otvaranja kluba, ceremonijalnog dela, pa sve do druženja u restoranu, sve je bilo na najvišem nivou.Drago mi je što smo Andrea, Sale,Petar i ja dali doprinos kao sportisti JSD Partizan i priuštili radost velikom broju prisutnih navijača.Hvala Grobarima iz Požarevca i okoline na pozivu i nadam se da će ovo biti samo jedan u nizu klubova koji će zaživeti širom naše Srbije.