Aleksandar Radanović :”Ne odričemo se titule”!

Partizan je  večeras od 19 časova domaćin gigantu iz Dubrovnika u pretposlednjem kolu regionalnog takmičenja. Bez bilo kakvog imperativa, u lošoj finansijskoj situaciji, crno – beli igraju za sebe, dostojanstvo kluba i navijače.

Večeras, crno – beli će osluškivati i rezultat iz Budve, gde gostuje Jadran iz Splita, Partizanov takmac u borbi za četvrto mesto i plasman na završni turnir. U slučaju povoljnog ishoda u jednoj od ove dve utakmice, Partizan putuje u Split u poslednjem kolu, na direktni duel za plasman na F4. Pitali smo našeg prvotimca, Aleksandra Radanovića za njegove impresije:

Za večerasnju utakmicu imam da kažem da ćemo dati svoj maksimum. Dolazi jaka ekipa koja je bez poraza u Jadranskoj ligi. Što se tiče dosadašnjeg dela sezone, jeste da uvek može bolje, ali imamo osvojen Kup Srbije.  U Jadranskoj ligi se trudimo da se plasiramo na Fajnal for i ostaje nam da se potrudimo i damo maksimum da osvojimo Srpsku ligu… Naravno imamo poteškoće sa hladnom vodom ali ćemo i ovu sezonu izgurati…”

Utakmica na Banjici je prilika da navijači pozdrave neš mladi tim, ali i da vide skupe svetske  vaterpolo zvezde dubravačkog Juga.