Aleksandar Andrejević:”U Šabac po tri boda”!

U ovom, šestom kolu vaterpolo šampionata, na programu su dva derbija. Prve četiri ekipe, igraju međusobno – Partizan gostuje u Šapcu, a Zvezda u Novom Sadu. Za sada, Partizan i Vojvodina imaju po 13 bodova, Zvezda i Šabac po 12.

Šabac ove sezone beleži odlične rezultate. U finalu kupa, Partizan je bio bolji 6-5, a Šapčani su odlične igre u Regionalnoj A2 ligi krunisali baraž mečevima za plasman u elitno društvo, u kojima su nadigrali favorizovanu ekipu Budve. Ipak, u prethodnom kolu šampionata, Šabac je relativno lako poražen u Novom Sadu.

Pitali smo uzdanicu crno – belih, Aleksandra Andrejevića, za njegova očekivanja, u kontekstu poraza Šapca u Novom Sadu:

“Ne obaziremo se previše na njihovu prethodnu utakmicu, sigurno je da će biti izuzetno motivisani da pruže odličnu partiju na domaćem terenu, a i zna se kakva je atmosfera kada se igra u Šapcu.”

Idemo li na pobedu, jesmo li spremni?

“Spremni smo i fizicki i psihički i želimo da nastavimo sa dobrim partijama. Naravno da idemo na pobedu, to je cilj kako u sutrašnjem, tako i u svakom sledećem kolu.”

Koliko si zadovoljan svojim igrama?

“Mogu da budem zadovoljan svojim izdanjima ove sezone, ali isto tako mislim da ima dosta mesta za napredak na određenim poljima. Veći deo sezone je iza nas, dosta odigranih utakmica sa ekipama svetske klase i to je svakako doprinelo velikom napretku i porastu samopouzdanja.”

Utakmica u Šapcu počinje u 20 časova, pozivamo sve navijače Partizana iz Šapca i celog Podrinja, da dođu i pomognu crno – belom timu. Ulaznica na bazen u Šapcu košta simboličnih 100 dinara.