Menadžer otkrio zašto Suma nije došao na prozivku

Izgleda da je Đukić “neobavešten”?!?

FK Partizan - FK Viktorija Plzenj, Sejduba Suma
Mala konfuzija koju je izazvalo nepojavljivanje Sejdube Sume na početku priprema za novu sezonu, odnosno nemogućnost trenera Miroslava Đukića da odgonetne gde se igrač nalazi, s obzirom na činjenicu da je i on sa odmora u Beograd stigao u subotu, razrešena je već tokom jučerašnjeg dana.

Epilog: Suma danas stiže u prestonicu i priključiće se ostatku tima Partizana, a koliko će još biti deo kluba – to je već teško precizno odgonetnuti. Ali, sudeći upravo po izjavi Đukića medijima da se nije uklopio u sistem, čini se da nije teško ni naslutiti – neće dugo.

Naime, fudbaler iz Gvineje je imao rezervisanu povratnu avionsku kartu za 12. jun, a razlog zakašnjenja su privatne obaveze, koje je i najavio nekolicini operativaca kluba.

To za Telegraf.rs potvrđuje i Sumin menadžer Boban Savić.

– Suma danas stiže u Beograd. Zadržao se jedan dan duže u domovini, jer je rešavao neke privatne stvari i to nije ništa nepoznato, jer mu je klub i rezervisao povratnu avionsku kartu za 12. jun. Priključiće se odmah ekipi, odraditi preglede i staviti na raspolaganje treneru. On je igrač pod ugovorom, mora jednostavno da poštuje svoje obaveze i nema mesta baš tolikoj medijskoj pompi – kaže Boban Savić.

Sejduba Suma na jednom od mečeva Partizana Foto: M. Jovanović

Upitali smo ga i kakva je Sumina budućnost u Partizanu. S obzirom na to da nije bilo promena u stručnom štabu, a fudbaler i trener definitivno nisu i teško da će ubuduće biti na istim talasnim dužinama.

– Imam veoma korektne odnose sa ljudima iz Partizana i definitivno ćemo razgovarati na tu temu u narednim danima. Neke stvari deluju prilično jasno, ali hajde da ne prejudiciramo događaje. U kontaktu sam sa generalnim direktorom Milošem Vazurom i sportskim direktorom Ilievim, pa ćemo da izvagamo najbolje rešenje.

Interesovanja, bez obzira što Suma nije gotovo ni igrao u prolećnom delu sezone, ipak ima.

– Postoji interesovanje iz Turske, sa kojim sam lično upoznat, ali i priča iz jedne od arapskih zemalja, koja, pak, ide preko kluba. O tome tek treba da se informišem kada budem razgovarao sa ljudima iz Partizana. U svakom slučaju, uskoro će sve biti mnogo jasnije – zaključuje Boban Savić.

Tekst preuzet sa portala :Telegraf sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *