KARAKTERNOJ OSOBINI OD DIREKTORA LIGE NI PORODICE NISU JEDNAKE. NEKOME “VREDE” 360 000, A NEKOM 84 000

Kazne za Partizan, ovako se obrazlažu:

“Košarkaški klub Partizan kažnjen je 360.000 dinara zbog vređanja supruge predsednika KK Crvene zvezde Nebojše Čovića i majke igrača FMP-a Filipa.
 
Zbog pogrdnih uzvika navijača crno-belih na račun gospođe Čović prva utakmica između Partizana i FMP-a u polufinalu KLS je dva puta prekidana.
 
Navijači su se smirili tek na molbu trenera tima Aleksandra Džikića, pa je meč uspešno priveden kraju uz pobedu Partizana 82:63.
 
„KK Partizan, zbog ekstremno nepristojnog ponašanja, a posebno zbog ogromnog broja gledalaca koji su u takvom ponašanju učestvovali, kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 360.000 dinara, shodno čl. 61 b) Propozicija takmičenja“, navodi se u saopštenju direktora takmičenja, Leona Deleona.”
Kazne za mafijašku pudlu i njegove klubove, izgledaju ovako :
” Naime, navijači Crvene zvezde vređali su Novicu Veličkovića, na šta je kapiten Partizana reagovao rečima da je sramota vređati porodicu, u čemu se mi slažemo. Složila se i KLS Superliga Srbije, te je Crvena zvezda kao organizator meča kažnjena. Moraće da plati 84 hiljade dinara.Obrazloženje lige je da su se navijači Crvene zvezde izrazito nekulturno i nesportski ponašali. ”

Dakle, opet je karakterna osobina od direktora lige pokazala koliko i kako radi u interesu prigradske mafije i koliko i kako   “vrednuje” vređanja porodice različitih ljudi.

Na čast mu svaki dinar od ovih tričavih 84000, kojima je samo dokazao koliko su mali, mizerni i sramotni u košarkaškom životu INSTITUCIJE  kakva je KK Partizan NIS .

2 komentara

Ostavite komentar
  1. Nazalost,ubedjen sam da nece doci veliki broj navijaca sutra,da pokaze mafijaskoj pudli iz zeleznika ko je i sta je.Navijaci koji dodju moraju,bez obzira na rezultat posvetiti “duznu paznju” familiji sefa bande sakupljaca sekundarnih sirovina. Treba kontejner jurisnicima objasniti ko su oni,pudlice ovog rezima,ljudi bez casti i obraza i bagra najgore vrste u istoriji Srbije.Dakle sutra slozno POSALJIMO PORUKU PUDLICI IZ ZELEZNIKA,TOKOM SVIH 40 MINUTA UTAKMICE-BEZ OBZIRA NA REZULTAT.

    • Znaci po tebi treba da ih vredjamo, da nas ne zanima to sto ce NAS klub koji je u finansijskim problemima dobiti kaznu. Tako stetimo nasem klubi, vidi se da nisi mnogo bistar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *