Nemanja Nikolić o prelasku u Partizan : Đole Ivanović i ja želimo da budemo još uspešniji u tandemu

Intervju Nemanje Nikolića za Hotsport ; Autor : Patar Lazić

U intervjuu datom portalu ” Hotsport” , Nemanja Nikolić je potvrdio interesovanje Partizana, kao i kontakte koje je ostvario sa našim klubom :

– Još uvek smo na samo korak od dogovora, ali još dok ugovor ne bude potpisan smatram da posao nije završen. Moj agent i čelnici Partizana su u svakodnevnom kontaktu i radi se punom parom da se posao realizuje. Zaista ne znam dokle je došlo kada su pregovori između Spartaka i Partizana u pitanju, ali znam da je sa strane mog agenta i mene usmereno sve da se ovi pregovori realizuju, počeo je Nikolić priču za HotSport.

On bi u Humsku  mogao da stigne kao zamena za Leandra Tavambu. 

– Njega sam upoznao, fudbalski, još na kazahstanskim terenima dok smo obojica igrali u istom šampionatu i od tada znam o kakvom se igraču radi. U Srbiji je pokazao veliki kvalitet i zaslužio je da ode korak dalje u svojoj karijeri, nadam se da sam igrama u Superligi isto to zaslužio i ja. Partizan je veliki klub i to bi svakako bila velika stvar za mene.

Na pitanje novinara Hotsporta da bi  njegov prelazak  u redove crno-belih ponovo doveo do tandema sa Đorđem Ivanovićem sa kojim je bio saigrač prošle sezone, Nikolić je rekao:.

– U poslednje vreme smo neprestano na vezi, razgovaramo o fudbalu, o tome šta bi mogli i kako da se desi. Želja je obojice da igramo zajedno to je jasno, i da ovoga puta naša saradnja bude još uspešnija nego što je to slučaj bio u Subotici.

Fudbal Super League Season 2017-2018
Partizan v Spartak (Subotica)
Nemanja Nikolic
Beograd, 26.11.2017.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©