VAZURA APELUJE NA NAVIJAČE: Nemojte da plaćamo kazne!

Večernje novosti

REZULTAT je primaran, ali za budućnost Partizana na evropskoj sceni skoro podjednako je važno da sutra uveče u Humskoj na tribinama sve protekne u najboljem redu. Crno-beli, kao višestruki povratnici na planu organizacionih propusta i nediscipline navijača, sada vode računa i o najsitnijim detaljima, posebno zbog dešavanja na poslednjem večitom derbiju.

Navijačka “opozicija” će biti smeštena na istočnoj tribini bliže “severu”, dok će blok bliže južnoj tribini biti zatvoren i na njemu će se naći jake policijske snage.

– Svako ko bude stajao na prolazima, a odbije da sedne na svoje mesto, biće, bez pregovora, udaljen sa tribine i stadiona. Isto važi i za alkoholisana lica – neće ni biti puštana na stadion. Ili, ako uđu, pa prave probleme – biće izbačeni. Ne smemo da budemo kažnjeni i da rizikujemo da naredna utakmica u Evropi bude bez publike ili nešto od toga – kategoričan je generalni direktor Miloš Vazura.

Činjenica da je Partizan i dalje pod uslovnom kaznom UEFA i da će svaki i najmanji propust biti sankcionisan trebalo bi da “osvesti” sve koji se  nađu na fudbalskom zdanju crno-belih.

– Nismo spremni da plaćamo kazne. Ako to navijači ne shvataju, onda nam takvi navijači i nisu potrebni – zaključio je Vazura.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *