Jevtović sada između Rusije i Poljske

Izvor : Sportski žurnal

Everton Luiz je već napustio Humsku, međutim, nije isključeno da put inostranstva krene još jedan Partizanov zadnji vezni – Marko Jevtović.

Korpulentni Zemunac je dobrim igrama u crno-belom dresu odavno skrenuo pažnju na sebe i našao se u tefteru skauta brojnih klubova, naročito sa istoka Evrope.

– Za Marka Jevtovića postoji interesovanje nekoliko ruskih klubova. Uprkos činjenici da u Partizanu računaju na njega, nije isključena ni mogućnost transfera – otkrio je Dejan Radić, fudbalerov agent, medijima u nekadašnjem Sovjetskom Savezu.

Nekadašnji golman Rada, Alanije i Spartak Naljčika izvesno vreme je stajao i između stativa Rostova, kluba uz čije se ime upravo i vezuje igrač sredine terena Parnog valjka.

Ali…

Marko Jevtović se svideo i Lehu iz Poznanja, drugoplasiranom timu Poljske, u borbi za titulu s liderom Legijom (dva boda više), Gornjik Zabrežjem i Jagelonijom.

Crno-beli adut jesenas je odigrao 24 utakmice (16 u prvenstvu, jednu u kupu i sedam u Evropi) i postigao pet golova: OFK Bački, Zemunu, Napretku, Rtnju i Dinamu iz Kijeva.